strokeDashoffset: [vegan.setDashoffset, 0]

Veganisme

Antecedents històrics ens remunten a l’existència d’antigues civilitzacions i comunitats amb una preeminència de dietes vegetarianes i veganes. Algunes inspirades en aspectes morals, animalistes, religiosos, filosòfics o a l´entorn de la salut humana.

El terme anglès “vegan” encunyat en 1944 va néixer de l’àmbit animalista que comparava l’explotació animal amb l’esclavitud humana. L’especisme, en termes més generals, sol referir-se a l’assignació de vàlua a un ésser, únicament basant-se en la pertinença a determinada espècie. El debat animalista balanceja entre el proteccionisme i l’abolicionisme.

Actualment, la dieta vegana ha passat de marginal a rellevant, per això oferim informació científica, que recull les anàlisis, estudis i recomanacions per oferir al lector les pautes necessàries per a una alimentació vegana completa i saludable en les diferents etapes de la vida. Fins que no es reguli l’acreditació professional en àmbits universitaris i poder així evitar frivolitzar amb el descrèdit de prescriptors de dietes descompensades, cal ser exigents i evitar caure en mans de persones amb qualificació, credibilitat o praxi inexistents en favor d’una formació regulada que atorgui confiança, rigor i serietat.

Les persones que vénen d’alguna de les cultures vegetarianes o naturistes els és més fàcil fer el trànsit en tenir una experiència prèvia i només han d’aprendre a suplementar.

En Vegans Barcelona, ​​dins de “Vegans & Bio” oferim les dues alternatives, convencional i bio amb el denominador comú vegà. Productes succedanis o substitutius del món animal amb característiques convencionals i productes vegans bio per aquells que volen un plus de salubritat per a ells i el planeta.

Si has fet el pas, acabes d’iniciar un estil de vida vegà i vols informació i saber quines opcions tens, vine a conèixer-nos.

Si t’ho estàs pensant … També ets benvingut. Vine a descobrir totes les alternatives de què disposem i pregunta’ns …

Pregunta´ns el que vols i si vols sorprendre a un vegà compta amb nosaltres ‘.