Enviaments

*Degut a la situació excepcional hem activat unes tarifes especials durant el període de confinament per a poder oferir-vos l'abastiment de productes de primera necessitat evitant en la mesura del possible el contacte entre persones. 

*BARCELONA → Sense comanda mínima.
Cost d'entrega de 6€.
Entrega gratis a partir de 75€.
 
*EXTRARADI (BADALONA, HOSPITALET) → Entrega a domicili amb una comanda mínima de 45€.
Cost d'entrega 10€.
Entrega gratis a partir de 100€.
 
*ALTRES ZONES DEL BARCELONÈS → Entrega a domicili amb una comanda mínima de 65€.
Cost d'entrega 15€.
Entrega gratis a partir de 150€.
 
La entrega no és immediata (19/24h) per lo que no assegurem que es mantingui la cadena de fred en productes refrigerats ni congelats.
 
 
 
/ESP/

Debido a la situació excepcional Hemos activado unas tarifas especiales durant el periodo de confinamiento para poder ofrecerle el abastecimiento de productos de primera necesidad evitando en la medida de la posible el contacto entre personas.

* BARCELONA → Entrega a domicilio sin pedido mínimo. Coste de entrega de 6 €. Entrega gratuita a partir de 75 €.

* Extrarradio (BADALONA, HOSPITALET) → Entrega a domicilio con pedido mínimo de 45 €. Coste de entrega 10 €. Entrega gratuita a partir de 100 €.

* OTRAS ZONAS DEL BARCELONÈS → Entrega a domicilio con pedido mínimo de 65 €. Coste de entrega 15 €. Entrega gratuita a partir de 150 €.

La entrega no es inmediata (19/24h) por lo que no aseguramos que se mantenga la cadena de frío en productos refrigerados y congelados.