Devolució de productes

CAT

Si un producte està en mal estat o no era el que havies sol·licitat, envia'ns un correu a clientes@ecocentreonline.com indicant-nos la data i el número de la teva comanda. Nosaltres ens encarregarem de la seva recollida i ho canviarem pel producte corresponent. Si en aquest moment no tenim existències del producte, et retornarem íntegrament el seu import i les despeses d'enviament.

Tel. 932 075 785

El canvi del producte o la devolució de l'import no es farà efectiva fins que no arribi a la nostra botiga física el producte enviat originalment i es comprovin les condicions d'aquest.

------

ESP

Si un producto está en mal estado o no era el que habías solicitado, envíanos un correo a clientes@ecocentreonline.com indicándonos la fecha y el número de tu pedido. Nosotros nos encargaremos de su recogida y lo cambiaremos por el producto correspondiente. Si en ese momento no tenemos existencias del producto, te devolveremos íntegramente su importe y los gastos de envío.

Tel. 932 075 785 

El cambio del producto o la devolución del importe no se hará efectiva hasta que no llegue a nuestra tienda física el producto enviado originalmente y se comprueben las condiciones del mismo.