Condicions de compra

CAT

Registre

Per a fer compres en vegansbiobarcelona és necessari que et registris en el nostre lloc web i facilitis clau d'accés i una sèrie de dades personals. Aquestes dades estan protegides segons el que estableix la LOPD (veure Política de privacitat). És necessari que mantinguis actualitzats les teves dades en cada comanda i que t'asseguris de la confidencialitat de la teva clau d'accés.

Preus

El preu dels productes de vegansbiobarcelona és el que s'indica a cada moment en el nostre lloc web. L'import indicat inclou l'IVA i no inclou les despeses d'enviament.

Si detectéssim amb posterioritat a la recepció de la teva comanda que hi ha hagut un error en la introducció del preu d'un article, ens posaríem en contacte amb tu al més aviat possible per a informar-te i oferir-te cancel·lar o mantenir la comanda amb el preu correcte. En cas de cancel·lació et reintegrarem qualsevol quantitat que ens haguessis abonat.

Import mínim per comanda

*Degut a la situació excepcional els imports mínim de comanda són:

-BARCELONA CIUTAT: Sense comanda mínima

-EXTRARADI (BADALONA, HOSPITALET): Comanda mínima 45€

-ALTRES ZONES DEL BARCELONÉS: Comanda mínima 65€

Devolució de productes

Si un producte està en mal estat, caducat o és incorrecte, pots retornar-ho (veure Devolucions).

Lliurament de productes

* Els productes congelats a causa de l'transport es rebran com refrigerats. A causa de la ruptura de la cadena de fred es recomana conservar-lo en la nevera i consumir-lo en un termini màxim de tres dies.

Enviem els nostres productes a tota Espanya peninsular i Balears (més informació en Enviaments).

Mètode de pagament

Pots pagar les teves compres amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard) o amb transferència bancària.

------

 

ESP

Registro

Para hacer compras en vegansbiobarcelona es necesario que te registres en nuestro sitio web y facilites clave de acceso y una serie de datos personales. Estos datos están protegidos según lo que establece la LOPD (ver Política de privacidad). Es necesario que mantengas actualizados tus datos en cada pedido y que te asegures de la confidencialidad de tu clave de acceso.

Precios

El precio de los productos de vegansbiobarcelona es el que se indica en cada momento en nuestro sitio web. El importe indicado incluye el IVA y no incluye los gastos de envío.

Si detectáramos con posterioridad a la recepción de tu pedido que ha habido un error en la introducción del precio de un artículo, nos pondríamos en contacto contigo lo antes posible para informarte y ofrecerte cancelar o mantener el pedido con el precio correcto. En caso de cancelación te reintegraremos cualquier cantidad que nos hubieras abonado.

Importe mínimo por pedido

*Debido a la situación excepcional los importes minimos de compra son:

-BARCELONA CIUDAD: Sin pedido mínimo.

-EXTRARRADIO (BADALONA, HOSPITALET): Pedido mínimo 45€

-OTRAS ZONAS DEL BARCELONÉS: Pedido mínimo 65€

Devolución de productos

Si un producto está en mal estado, caducado o es incorrecto, puedes devolverlo (ver Devoluciones)

Entrega de productos

*Los productos congelados debido al transporte se recepcionarán como refrigerados. Debido a la rotura de la cadena de frío se recomienda conservarlo en la nevera y consumirlo en un plazo máximo de tres días.

Enviamos nuestros productos a toda España peninsular y Baleares (más información en Envíos).

Modo de pago

Puedes pagar tus compras con tarjeta de crédito o débito (Visa, Mastercard) o con transferencia bancaria.